Aa

Aa

Министар Ђорђевић на састанку са представницима Фондације СОС Дечија села Србија

Министар Ђорђевић на састанку са представницима Фондације СОС Дечија села Србија

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се са представницима Фондација СОС Дечија села Србија. Министар Ђорђевић захвалио се на подршци коју Фондација кроз различите пројекте пружа деци у Србији, нарочито деци без родитељског старања, којима је помоћ најпотребнија, као и на подршци током мигрантске кризе, са жељом да се сарадња додатно унапреди.

„Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања припрема низ нових пројеката и платформи, које ће за циљ имати даљу подршку рањивим категоријама миграната, нарочито подршку деци“, изјавио је министар и нагласио да ће приликом реализације пројеката инсистирати на планирању, редовном извештавању и потпуној финансијској контроли.

Директорка Фондације СОС Дечија села Србија, Весна Мраковић-Јокановић, захвалила се на срдачној добродошлици и одличној сарадњи коју Фондација има са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Фондација је спремна да сарадњу са Министарством настави и да се сарадња унапреди управо у области подршке осетљивим групама деце, као што су деца без родитељског сатарања, деца у заводима за васпитање и деца мигранти.