Aa

Aa

Март 2015

Корисници дома из Тешица безбедни

"Корисници и дом су тренутно безбедни, али уколико буде требало обезбеђен је транспорт и места за њихов премештај", рекао је Вулин.

Вулин је додао да о корисницима брину добро организовани људи и да је задовољан оним што је касно вечерас видео на лицу места, обишавши дом и бедем који је угрожен Јужном Моравом.

Министар Вулин на додели награда Привредне коморе Србије

Привредна комора Србије је, у циљу промоције и успостављања праксе друштвено одговорног пословања, 2007. године установила традиционалну двогодишњу награду за привредна друштва у Србији која на најбољи начин остварују принципе друштвене одговорности.

Министар Вулин на Сабору акцијаша

Сабор акцијаша, којим се обележава 1. април, Дан омладинских радних акција, организује Удружење учесника омладинских радних акција и волонтера Србије.

Министар Вулин и министарка Богосављевић-Бошковић уручују семе за садњу Дому „Срце у јабуци“

Министарство пољопривреде и заштите животне средине обезбедило је укупно 400 сетвених јединица кукуруза и 300 кг семена соје за установе социјалне заштите које имају своју пољопривредну економију.

Прошле године усвојено више од 200 деце

"За више од 200 деце је нађен нови дом и то није због тога што су смањене или олакшане процедуре, или што су оне мање строге него раније већ зато што се појачано радило и значајно већи број људи је био ангажован да ради на томе", рекао је Вулин на округлом столу "Подршка породици-подршка деци, превенција издвајања деце из породице" у Палати Србија.

Министарство рада у потпуности функционише на Косову

Реагујући на изјаву косовског министра за евроинтеграције Бесима Чолакуа да се српско признање Косова подразумева и да то показују договори из Брисела, Вулин је поручио да Косово није независно и да Србија неће признати косовску независност.

Министар Вулин у Косовској Митровици

Након састанка министар Вулин ће, у 13:00 сати, у насељу Три солитера (Колашинска бб) обићи породицу Вучетић и њиховом сину Боривоју честитати пети рођендан. Дечак Боривоје и његова сестра Милица повређени су у фебруару 2013. када је бачена бомба на њихову кућу у Бошњачкој махали.
 

На градилишту у Смедереву погинуо радник

Надзором Инспектората за рад, Одељења у Смедереву, утврђено је да је Х. Х. задобио тешке повреде када се на њега, док је радио у каналу дубине око два и по метра, урушила земља.
Инспектор рада је забранио рад на месту на коме се несрећа догодила.