Март 2015

Мере Инспекције рада дају резултате


Директор Инспектората за рад, Бојан Јоцић, рекао је да се од јуна прошле године кренуло са много активнијим начином рада, да су уведени принципи ротације, као и прекршајни налози, тако да инспектори могу на лицу места да пишу мандатне казне.

Министар Вулин на обележавању Светског дана особа са аутизмом

Министар Вулин ће том приликом пустити у вис плаве балоне плаве боје, која представља боју пријатељства са особама са аутизмом и симбол њихове интеграције у друштво.
Скуп организује Градско удружење за помоћ особама са аутизмом Суботица.
 

Србија у поплавама показала најлепше лице

Он је, на петом Сабору учесника омладинских радних акција, којим је обележен Дан радних акција, рекао да је нова генерација осетила потребу да учествује, да створи, да брани, да буде уз оног ко пати.

Дому у Јабуци уручено 100 сетвених јединица кукуруза

Министар Вулин је након обиласка пољопривредног газдинства "Економија", које функционише у оквиру тог дома, рекао да ће Министарство рада инсистирати на томе да институције социјалне заштите у највећој мери буду економски самодовољне, што значи да колико је год могуће живе од свог рада.

Корисници дома из Тешица безбедни

"Корисници и дом су тренутно безбедни, али уколико буде требало обезбеђен је транспорт и места за њихов премештај", рекао је Вулин.

Вулин је додао да о корисницима брину добро организовани људи и да је задовољан оним што је касно вечерас видео на лицу места, обишавши дом и бедем који је угрожен Јужном Моравом.

Министар Вулин на додели награда Привредне коморе Србије

Привредна комора Србије је, у циљу промоције и успостављања праксе друштвено одговорног пословања, 2007. године установила традиционалну двогодишњу награду за привредна друштва у Србији која на најбољи начин остварују принципе друштвене одговорности.

Министар Вулин на Сабору акцијаша

Сабор акцијаша, којим се обележава 1. април, Дан омладинских радних акција, организује Удружење учесника омладинских радних акција и волонтера Србије.