Aa

Aa

Јул 2022

Oбележавање 205. годишњице од смрти Ђорђа Петровића - Карађорђа

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће 25. јула 2022. године у 12  часовa у Цркви светог Ђорђа на Опленцу код Тополе церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 205. годишњице од смрти Ђорђа Петровића-Карађорђа. 

 

Обележавање Дана „Устанка у Херцеговини-Невесињска пушка“

Поводом обележавања Данa устанка у Херцеговини-Невесињске пушке, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, 9. јула 2022. године  од 11 часова положиће венац и одати почаст, у име Владе Републике Србије, на спомен-обележје погинулим устаницима у селу Крекови.

 

Oбележавање Данa устанка у Другом светском рату

Поводом обележавања Данa устанка у Другом светском рату, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, 7. јула 2022. године у 11 часова, предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти у оквиру спомен-комплекса у Белој Цркви крај Крупња код споменика Жикици Јовановић-Шпанцу.

Обележавање годишњице страдања Срба у Подрињу

На позив Одбора за његовање традиције ослободилачких ратова Републике Српске, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор присуствоваће 02. јула 2022. године у 10.30 часова церемонији полагања венаца и одавања почасти Србима убијеним у Подрињу на Градском гробљу у Братунцу.