Aa

Aa

Јул 2021

Oбележавање 204. годишњице од смрти Ђорђа Петровића - Карађорђа

 Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти 25. јула 2021. године у 12.00 часова поводом обележавања 204. годишњице од смрти Ђорђа Петровића-Карађорђа. Церемонија ће бити одржана у цркви светог Ђорђа на Опленцу код Тополе.

Потписивање Споразума о сарадњи за спровођење „online“ обука у области информационо - комуникационих технологија

Потписивање Споразума о сарадњи између Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства просвете, науке и технолошког развоја и компаније Semos Education биће организовано у среду, 14. јула у 14 часова у Палати Србија – Браон салон (Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз).

 

Обележавање годишњице страдања Срба у Подрињу

Братунац, Република Српска  – На позив Одбора за његовање традиције ослободилачких ратова Републике Српске, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор  ће 10. јула 2021.

Oбележавање „Устанка у Херцеговини-Невесињска пушка“

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, на позив Одбора за његовање традиција ослободилачких ратова Републике Српске, у петак, 09. јула у 11 часова, положиће венац и одати почаст  поводом обележавања Данa устанка у Херцеговини-Невесињска пушка.

 

Oбележавање Данa устанка у Другом светском рату

Крупањ, Бела Црква – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти  поводом обележавања Данa устанка у Другом светском рату, која ће се одржати 7. јула 2021.

Министарка Кисић Тепавчевић у дводневној посети Азербејџану

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић борави у дводневној посети Републици Азербејџан, на позив министра рада и социјалне заштите становништва Републике Азербејџан Сахила Бабајева.

 

Oбележавање 79. годишњице битке на Козари

Државни секретар Mинистарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће 3. јула 2021. године у 11 часова церемонију заједничког обележавања 79. годишњицe Битке на Козари,  Владе Републике Српске и Владе Републике Србије, у Националном парку „Мраковица“ код Приједора у Републици Српској.