Aa

Aa

Децембар 2020

Посета индустрији меса „Недељковић“ у Сремској Митровици

Поводом почетка исплате првог дела новчане накнаде за децембар 2020. године за кандидате који су укључени у Програм „Моја прва плата“ и који су програм оспособљавања започели код послодаваца из приватног сектора, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф.

Министарка Кисић Тепавчевић на првом састанку Радне групе за израду Националне стратегије за спречавање и сузбијање насиља над женама

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић учествоваће сутра, 29. децембра у 11 часова, на првом састанку Радне групе за израду Националне стратегије за спречавање и сузбијање насиља над женама у породици и партнерским односима 2020-2025.

Министарка Кисић Тепавчевић у Алексинцу

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетиће сутра, 25. децембра 2020. године, Алексинац и том приликом обићи Центар за социјални рад, Установу за децу и младе „Христина Маркишић“, као и Геронтолошки центар „Јеленац“.

 

Поводом Међународног дана миграната министарка Кисић Тепавчевић обилази објекат у Водоводској

Поводом Међународног дана миграната, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић обићи ће сутра, 18. децембра у 10.30 часова, радове на проширењу капацитета радне јединице Центра за смештај малолетних страних лица без пратње родитеља/старатеља (Водоводска 172).

 

Обележавање Међународног дана сећања на Роме страдале у Другом светском рату

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће државну церемонију поводом обележавања Међународног дана сећања на Роме страдале у Другом светском рату која ће бити одржана 16. децембра 2020.

Oбележавање 106. годишњице Колубарске Битке

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће 15. децембра 2020. године у 11 часова државну церемонију поводом обележавања 106. годишњице од Колубарске битке.