Aa

Aa

Август 2018

Званично отварање реконструисаног објеката ОШ „Сремски фронт“ у Моловину

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и амбасадор Краљевине Норвешке Њ.Е. Арне Санес Бјорнстад посетиће у понедељак 3. септембра  2018. године у 08:30 часова ОШ „Сремски фронт“ у Моловину (Фрушкогорска бб), поводом церемоније званичног отварања реконструисаног објеката ове установе.

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 104. ГОДИШЊИЦЕ ОД ЦЕРСКЕ БИТКЕ

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију 19. августа 2018. године у 11 часова у оквиру  спомен-комплекса „Церска битка“ у месту Текериш код Лознице поводом обележавања 104. годишњице од Церске битке.    

 

Обележавање 77. годишњице од злочина на Теразијама

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 17. августа 2018. године у 10 часова на београдском тргу Теразије код Споменика обешеним родољубима којом ће бити обележена 77. годишњица од злочина почињеног над цивилима од стране окупационих снага.

ОДРЖАНА КОМЕМОРАТИВНА СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА 97. ГОДИШЊИЦЕ ОД СМРТИ КРАЉА ПЕТРА ПРВОГ ОСЛОБОДИОЦА

Државни секретар Министарства за  рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију обележавања 97. годишњице од смрти краља Петра Првог Ослободиоца у цркви Светог Ђорђа на Опленцу.

 

Министар Ђорђевић на колегијуму филијала Националне службе за запошљавање

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржаће састанак са директорима свих филијала Националне службе за запошљавање у среду, 15. августа са почетком у 12 часова у просторијама НСЗ (Гундулићев венац 23-25).

Теме састанка биће нова радна места, усклађивање рада и анализа учинка.

Министар Зоран Ђорђевић на церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту ,,Норвешка за вас - Србија“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије Зоран Ђорђевић присуствоваће церемонији потписивања Уговора о сарадњи на пројекту „Норвешка за вас – Србија“, између Амбасаде Краљевине Норвешке у Републици Србији и Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге - УНОПС у уторак 14. августа 2018.

OБЕЛЕЖЕНА 212. ГОДИШЊИЦА ОД БОЈА НА МИШАРУ

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић предводио је државну церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања  212. годишњице од Боја на Мишару код Шапца.

OБЕЛЕЖАВАЊЕ 212. ГОДИШЊИЦЕ ОД БОЈА НА МИШАРУ

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Негован Станковић  предводиће 13. августа 2018. године у 10 часова државну церемонију обележавања  212. годишњице од Боја на Мишару код Шапца. Церемонија ће бити одржана код споменика Карађорђу и Мишарским јунацима у месту Мишар код Шапца.