Aa

Aa

Новембар 2022

Конференција Социјално – економског савета

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић учествоваће на конференцији Социјално - економског савета Републике Србије „За бољу будућност у свету рада и капитала“ у четвртак 1. децембра у 10 часова у Палати Србија – сала Југославија (Булевар Михајла Пупина 2 – источни улаз).

 

Министар Селаковић посетио Ужице

Министар за рад, запошљавање борачка и социјална питања Никола Селаковић и помоћница министра у Сектору за  заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић посетили су Ужице и на састанку у кабинету градоначелнице др Јелене Раковић Радивојевић, разговарали са директорима Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање Филијала Ужице, Националне службе за запошља

81. годишњица од битке на Кадињачи, говор министра Николе Селаковића

Други светски рат био је највећи војни сукоб у историји човечанства. Поред огромних људских жртава остаће запамћен и као први и једини рат у којем је употребљено нуклеарно оружје, а ужаси тога рата овековечени су у две речи: холокауст и геноцид. Оне су стална опомена да свет више никада не дозволи јачање једне такве идеологије мржње каква је била нацизам.

У установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих заражено 37 корисника и 13 запослених

У установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих присуство Ковид 19 потврђено је код 37 корисника и 13 запослених.

 

Укупан број излечених корисника установа социјалне заштите износи 12.228, а број излечених особа које су запослене у установама социјалне заштите 6.122.

У установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих заражено 39 корисника и 15 запослених

У установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих присуство Ковид 19 потврђено је код 39 корисника и 15 запослених.

 

Укупан број излечених корисника установа социјалне заштите износи 12.222, а број излечених особа које су запослене у установама социјалне заштите 6.119.