Aa

Aa

Октобар 2019

Обележавање годишњице страдања цивила и војника у логору Велики Међер у Словачкој Републици

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће 26. и 27. октобра 2019. године у 11.00 часова церемоније полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања годишњице страдања цивила и војника у Логору Велики Међер у Словачкој Републици. Планирано је да 26. октобра 2019.

Најава Активности Сајам Ј=Днаки

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће Сајам „Ј=ДНАКИ“ 23. октобра 2019. године у 14 часова у хали 3а на Београдском сајму.

 

Министар Ђорђевић у посети Клубу за старе на Врачару

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, министар финансија Синиша Мали, и секретарка за социјалну заштиту Града Београда Наташа Станисављевић обићи ће у уторак 22. октобра у 13 часова Клуб за старе на Врачару (Проте Матеје 36).

 

Обележавање 75. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату

Поводом обележавања 75. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију полагања венаца уз државне и војне почасти на Гробљу ослободилаца Београда у недељу 20. октобра у 11:30 часова.

 

Oбележавање 107. годишњице од Кумановске битке

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић у име Владе Републике Србије, предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти код Споменика „Победе Српске Војске“ на брду Зебрњак код Кумановa у Републици Северној Македонији, 20. октобра 2019. године у 11 часова.

 

Сећање на српске и француске војнике и официре страдале у Србији у Првом светском рату у Зајечару

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Светозар Алексов положиће венце и одати почаст палим француским војницима и официрима у Првом светском рату као и Тимочанима палим у Балканским и Првом светском рату у Зајечару. 

 

Сајам „Ј=ДНАКИ” од 23. до 27. октобра на Београдском сајму

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у сарадњи са Националном организацијом особа са инвалидитетом, по други пут организује Сајам „Ј=ДНАКИ“, који ће се одржати у периоду од 23. до 27. октобра 2019. године на Београдском сајму, у хали 3А на простору од 1.000 м2 – open space. 

 

Конференција поводом пуштања у рад расвете на Гробљу ослободилаца Београда

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, одржаће конференцију за медије поводом пуштања у рад расвете на Гробљу ослободилаца Београда, данас, 18. октобра у 18:15 часова. (Гробље ослободилаца Београда, Улица Мије Ковачевића)

Отварање стручног скупа под називом „Најчешћи проблеми у пракси у поступцима мирног решавања радних спорова“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председавајући Социјално - економског савета Републике Србије Зоран Ђорђевић отвориће стручни скуп под називом „Најчешћи проблеми у пракси у поступцима мирног решавања радних спорова“, у петак, 18. октобра 2019. године са почетком у 10 часова у  Палати Србија, III спрат, Плава сала (Бул.