Aa

Aa

Почела јавна расправа о Нацрту закона о солидарном предузетништву

Почела јавна расправа о Нацрту закона о солидарном предузетништву

Почела јавна расправа о Нацрту закона о солидарном предузетништву

Читај ми

Јавна расправа о Нацрту закона о солидарном предузетништву почела је данас и трајаће до 16. децембра 2021. године. 

 

Према Програму јавне расправе, текст Нацрта закона о солидарном предузетништву биће представљен на округлим столовима који ће бити организовани у Нишу 1. децембра, у Новом Саду 3. децембра и Београду 15. децембра 2021. године.

 

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања позива заинтересоване грађане, као и и стручну јавност, да се упознају са текстом Нацрта закона о солидарном предузетништву и да дају своје коментаре, сугестије и предлоге.

 

Заинтересовани своје предлоге, сугестије и коментаре могу да доставе Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања електронским путем на адресу rad.zaposljavanje@minrzs.gov.rs или поштом на адресу: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Београд, Немањина 22-24, са назнаком: „За јавну расправу о Нацрту закона о солидарном предузетништву”.

 

Програм јавне расправе о Нацрту закона о солидарном предузетништву, са Нацртом закона и прилозима објављен је порталу е-управе и на интернет страници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, на линку: 

 

https://www.minrzs.gov.rs/sr/dokumenti/predlozi-i-nacrti/sektor-za-rad-…