Aa

Aa

САЈАМ Ј=ДНАКИ

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

САЈАМ Ј=ДНАКИ

Читај ми
jednaki

2. САЈAМ Ј=ДНАКИ

САЈAМ Ј=ДНАКИ представља реализацију иницијативе Министaрства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и традиционално се организује у периоду одржавања Међународног београдског сајма књига као једна у низу иновативних и афирмативних активности којом ово министарство на јединствен начин, на једном месту и под истим слоганом, представља резултате и примере добрих пракси заснованих на приступу да су сви грађани једнаки.

 

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Национална организација особа са инвалидитетом Србије, организују 2. Сајам Ј=ДНАКИ, који ће се одржати у периоду од 23. до 27. октобра 2019. године на Београдском сајму, у хали 3А.

 

Сајам Ј=ДНАКИ доприноси стварању инклузивног друштва уз уважавање специфичности и потреба свих грађана и има за циљ информисање јавности о резултатима, активностима и мерама које у оквиру надлежности Министарство спроводи, посебно према осетљивим групама, као и да укаже на изазове са којима се суочавају  особе са инвалидитетом у друштву.

 

Током трајања Сајма Ј=ДНАКИ, кроз различите садржаје, трибине, радионице и округле столове, разменићемо ставове и искуства, а промоцијом примера добрих пракси указаћемо на могућности и креативне, уметничке и интелектуалне потенцијале особа са инвалидитетом.

 

Позивамо све грађане Републике Србије, да својим присуством подрже иницијативе Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Националне организације особа са инвалидитетом Србије и непосредним учешћем допринесу афирмацији принципа једнакости који је један од предуслова остваривања пуне социјалне партиципације, борбе против сиромаштва и социјалне искључености.

 

ВЕСТИ 

 

Сајам Ј=еднаки у фотографијама

 


 

Ђорђевић и Дачић посетили Сајам Ј=ДНАKИ

 Сајам „Ј=ДНАКИ” од 23. до 27. октобра на Београдском сајму

 


 

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће Сајам „Ј=ДНАКИ“ 23. октобра 2019. године у 14 часова у хали 3а на Београдском сајму


 

Ђорђевић отворио сајам Ј=ДНАКИ посвећен особама са инвалидитетом