Aa

Aa

Октобар 2023

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 48 корисника и 7 запослених

Укупан број излечених корисника установа социјалне заштите износи 13210, а број излечених особа које су запослене у установама социјалне заштите износи 6419.

 

Присуствовируса COVID- 19 потврђеноје у:

 

Селаковић присуствовао отварању реновираних објеката у Дому Kулина

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић присуствовао је данас отварању реновираних објеката у Дому за смештај одраслих лица Kулина и обележавању домске славе Свети Лука.

 

Помоћница министра Барошевић учествовала у пројекту ,,Стручни радници у дигиталном свету"

Помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић учествовала је у пројекту ,,Стручни радници у дигиталном свету“, који организује Секретаријат за социјалну заштиту у сарадњи са Центром за несталу и злостављану децу.

Министар Селаковић отвара реконструисане објекте у Дому за смештај одраслих лица Кулина

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић  присуствоваће, сутра 31. октобра, отварању реновираних објеката у Дому за смештај одраслих лица Кулина и обележавању домске славе Свети Лука.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 50 корисника и 6 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 50 корисника и 6 запослених.

 

Дејан Антић присуствовао Свечаној академији поводом 105. годишњице од ослобођења Велике Плане у Великом рату

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дејан Антић присуствовао је Свечаној академији поводом 28. октобра -  Дана ослобођења Велике Плане у Првом светском рату.

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 52 корисника и 9 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 52 корисника и 9 запослених.

 

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 50 корисника и 9 запослених

У установама социјалне заштите и Домовима за смештај одраслих и старих, потврђено је присуство вируса COVID – 19 код 50 корисника и 9 запослених.

 

Државни секретар Антић положио венац страдалима у логору Велики Међер

Државна делегација, у име Одбора Владе Републике Србије, коју је предводио државни секретар Зоран Антић, одала је почаст и положила венац на Спомен-крсту страдалима у логору Велики Међер, из Првог светског рата, у  истоименом малом словачком месту, где је сахрањено око 6.000 особа, интернираца из Србије.