Aa

Aa

Септембар 2021

Обележавање Међународног дана старијих особа

Поводом обележавања Међународног дана старијих особа,  1. октобар 2021. године у 12 часова министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић учествоваће на конференцији „Међугенерацијска солидарност на делу“ која се организује у Дому Народне скупштине Републике Србије (Трг Николе Пашића бр. 13, Сала за јавно слушање).

Обележавање 30. годишњица од смрти народног хероја Милана Тепића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводи ће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 30. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића, код споменика народног хероја Милана Тепића у истоименој улици у Београду.

 

Обележавањe 161. годишњице од смрти кнеза Милоша Великог

Државни секретар у Министрству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Сретен Селаковић предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 161. годишњице од смрти кнеза Милоша Великог 26. септембра 2021. године у 11.30 часова у Саборној цркви у Београду.

 

Обележавање 103. годишњице пробоја Солунског фронта у Поликастру

Поводом обележавања 103. годишњице пробоја Солунског фронта, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић предводиће у недељу, 26. септембра 2021. године у 11 часова, код савезничког меморијала у Поликастру, државну комеморативну свечаност полагања венаца и одавања почасти.

 

У Солуну обележавање 103. годишњице пробоја Солунског фронта

Поводом обележавања 103. годишњице пробоја Солунског фронта, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић предводиће сутра, 25. септембра 2021. године у 10 часова, у комплексу српског Војног гробља Зејтинлик у Солуну, државну комеморативну свечаност полагања венаца и одавања поште српским војницима.

Обележавање 105. годишњице битке на Кајмакчалану

Полагањем венаца и одавањем почасти српским војницима, сутра, 24. септембра 2021. године, у местима Егзоплатанос и Алмопиа, у области Аридеа у Грчкој, биће обележена 105. годишњица битке на Кајмакчалану.

 

Министарка Кисић Тепавчевић предводи државну комеморативну свечаност на острву Видо

Поводом обележавања 105. годишњице искрцавања српске војске на острва Крф и Видо, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић предводиће сутра, 23. септембра 2021.

Министарка Кисић Тепавчевић у Краљеву на додели уговора Националне службе за запошљавање

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић присуствоваће сутра, 20. септембра 2021. године у 12 часова., у Свечаној сали Градске управе Краљева (Трг Јована Сарића 1), додели уговора о реализацији пројеката јавних радова и програма стручне праксе, који се суфинансирају средствима НСЗ и Града Краљева.

Дан сећања на српске и грчке војнике страдале у Првом светском рату

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања Дана сећања на страдале грчке и српске војнике у Првом светском рату, која ће се одржати 17. септембра 2021.