Aa

Aa

Март 2021

Редовна седница Социјално – економског савета

Конференција за медије поводом 101. Редовне седнице Социјално – економског савета одржаће се у понедељак, 28. марта у 12 часова у Палати Србија (свечани хол - испред мозаика, Булевар Михајла Пупина 2).

 

Министарка Дарија Кисић Тепавчевић у посети Општини Косјерић

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић у четвртак, 25. марта посетиће Општину Косјерић, Центар за социјални рад, Друштво оболелих од церебралне и дечије парализе и Међуопштинску организацију Савеза слепих Србије, као и пункт за вакцинацију у амбуланти МЗ Варда.

 

Министарка Кисић Тепавчевић одаје почаст страдалој деци у НАТО агресији

Поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председница Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије проф. др Дарија Кисић Тепавчевић положиће сутра, 24. марта 2021. године у 12 часова, венац на Споменик деци страдалој у НАТО агресији у београдском парку Ташмајдан.

Састанак Радне групе за припрему Нацрта Закона о безбедности и здрављу на раду

Први састанак Радне групе за припрему Нацрта Закона о безбедности и здрављу на раду, на којем ће се присутнима обратити министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић, одржаће се у среду, 24. марта у 9 часова у Палати Србија – сала Београд (Булевар Михајла Пупина 2).

 

Министарка Кисић Тепавчевић у Зајечару

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетиће сутра, 16. марта 2021. године, Град Зајечар, где ће, поред осталог, обићи Међуопштинску организацију Савеза слепих Зајечар, Центар за социјални рад и посетити вакцинални пункт у селу Вражогрнац.

 

Министарка Кисић Тепавчевић на представљању резултата пројекта СОС мобинг телефон

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић присуствоваће сутра, 15. марта у 11 часова (Македонска 4, I спрат), у Републичкој агенцији за мирно решавање радних спорова, представљању резултата петогодишњег рада пројекта СОС мобинг телефона. 

 

Састанак Радне групе за израду Нацрта закона о изменама и допунама Закона о социјалној заштити

Први састанак Радне групе за израду Нацрта закона о изменама и допунама Закона о социјалној заштити, на којем ће се обратити министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић, одржаће се у петак, 05.03.2021. године, у 11.00 часова у Палати Србија, сала 368 (Булевар Михајла Пупина 2, источни улаз).