Јануар 2019

Округли сто „Јединствени кодекс шифара за уношење и шифрирање података у евиденцијама у области рада“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић учествоваће на Округлом столу „Јединствени кодекс шифара за уношење и шифрирање података у евиденцијама у области рада“, у среду, 30. јануара 2019. године у Привредној комори Србије, Ресавска 13-15, Сала 1, са почетком у 10 часова.

 

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА

Изасланик председника Републике Србије Александра Вучића, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, поводом обележавања Међународног дана сећања на жртве Холокауста, предводиће централну државну церемонију 27. јануара 2019.

ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА О УЧИНКУ НСЗ ЗА 2019.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић потписаће Споразум о учинку Националне службе за запошљавање за 2019. годину, у понедељак, 28. јануара 2019. године, у 9 часова, у Филијали за град Београд НСЗ, (Гундулићев венац број 23-25).

Састанак Министарства са агенцијама за безбедност и здравље на раду

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Управа за безбедност и здравље на раду одржаће састанак са правним лицима и предузетницима који поседују лиценцу за обављање послова безбедности и здравља на раду у среду, 23. јануара 2019. године у 11:30 часова у Палати Србија, сала Србија, Београд, (Ул.Михајла Пупина 2).

ОБЕЛЕЖEНА ГОДИШЊИЦА СМРТИ ВОЈВОДА ЖИВОЈИНА МИШИЋА И ПЕТРА БОЈОВИЋА И АРМИЈСКОГ ГЕНЕРАЛА ПАВЛА ЈУРИШИЋА ШТУРМА

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је 20. јануара 2019. године у Београду традиционално комеморативно окупљање и церемоније одавања државних и војних почасти поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића Штурма.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ СМРТИ ВОЈВОДА ЖИВОЈИНА МИШИЋА И ПЕТРА БОЈОВИЋА И АРМИЈСКОГ ГЕНЕРАЛА ПАВЛА ЈУРИШИЋА ШТУРМА

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 20. јануара 2019. године у 11 часова на Новом гробљу у Београду поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића-Штурма.

Први састанак Координационог тима за праћење токова из области економских миграција у Републици Србији

Први састанак Координационог тима за праћење токова из области економских миграција у Републици Србији, на чијем је челу министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, одржаће се у уторак, 15. јануара, са почетком у 10:45 часова, у Палати Србија (Булевар Михајла Пупина 2), канцеларија број 470.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања саопштава да је 10. јануара  2019. године, госпођи Јовани Миловановић престала дужност вршиоца дужности помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања – Сектор за међународну сарадњу, европске интеграције и пројекте.

 

Конференција поводом завршетка пројекта „Реци НЕ раду на црно“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одржаће конференцију за медије поводом завршетка пројекта “Јачање капацитета Инспектората за рад и подизање свести грађана у циљу сузбијања рада на црно” („Реци НЕ раду на црно“), у среду, 9. јануара 2019.