Септембар 2017

Обележавање 26. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и министар одбране Александар Вулин предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 26. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића, у петак, 29. септембра 2017. године у 14 часова.

Помоћница министра Биљана Барошевић на Свечаној академији и отварању Индукционе петље поводом Међународне недеље глувих

Ове године ће Међународна недеља глувих у организацији Савеза глувих и наглувих Србије бити обележена манифестацијом под називом: ,,Пуна инклузија уз знаковни језик“.

Државни секретар Мујо Муковић отворио 14. Саветовање лекара вештака Фонда пензијског и инвалидског осигурања

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Мујо Муковић отворио је 26.септембра 14. Саветовање лекара вештака Фонда ПИО у Пролом бањи, у име министарства и као изасланик министра Зорана Ђорђевића.

Помоћник министра Саша Трандафиловић отворио Одељење за палијативну негу у Геронтолошком центру Крагујевац

Помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Сектору за економско-финансијске послове Саша Трандафиловић, заједно са представницима делегације Европске уније, свечано је отворио Одељење за Палијативну негу у Геронтолошком центру Крагујевац.

Министар Зоран Ђорђевић отвара у уторак, 26. септембра скуп о социјалној инклузији

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић отвориће у уторак, 26. септембра 2017. године, у 14:00 часова, у Палати Србија у сали ,,Србија“ (Источни улаз, Булевар Михајла Пупина бр.2) скуп на којем ће бити представљени нови механизми ресорног министарства у имплементацији процеса социјалне инклузије.

Министар Ђорђевић састаје се са министром рада и социјалне политике Републике Бугарске Бисером Петковим

У понедељак, 25. 09. 2017. године у Димитровграду у Спортском центру (Теслина бб ), са почетком у 11:30 часова министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић састаће се са високом делегацијом Републике Бугарске на челу са министром рада и социјалне политике Бисером Петковим.