Јун 2016

Државни секретар Ненад Иванишевић у Ади на представљању пројекта ,,Заједницом до боље будућности“


На догађају ће бити речи и о пројекту ,,Повећање ефикасности социјалне службе кроз међуопштинску сарадњу и промоцију активације рањивих група на локалном нивоу“, који је финансирала Делегације ЕУ у Србији, а на који је УГ ,,Дуга“ из Аде успешно конкурисало.
Изјаве за медије биће у 11:40 часова.

Министар Вулин у предузећу Dart furniture на Убу


Предузеће „Dart Furniture“ тренутно организује обуку за младе који су у програму обуке коју финансира Национална служба за запошљавање, као и за младе без родитељског старања. Сви они ће по завршетку обуке бити примљени у стални радни однос.

Министар Вулин у Дому „Колевка“ у Суботици


Изградња овог објекта део је пројекта „Подршка малолетним лицима без пратње у Србији“, чији је циљ унапређење система заштите малолетних миграната који путују без пратње, као и повећање капацитета за њихов смештај у институцијама социјалне заштите.

Министар Вулин на завршној вечери фестивала „Human District“


Центар за промоцију људских и мањинских права и одрживи развој ,,Human District“ већ неколико година организује међународни филмски фестивал посвећен људским правима. Ове године се један број пројекција бавио темама у вези са актуелном мигрантском кризом, а друга програмска целина је била посвећена поштовању и заштити људских права и родној равноправности.

Државни секретар Ненад Иванишевић на обележавању 70 година постојања Градског удружења пензионера Суботицa


Ово удружење је једно од најактивнијих у Војводини. Члановима је на располагању више различитих секција, активности и услуга, а Удружење има и своје одмаралиште у Сокобањи.