Мај 2016

Министар Вулин, потпредседник Скупштине АП Војводине Милићевић и градоначелник Новог Сада Вучевић на оснивачкој скупштини Савеза Крајишника


Двадесет два крајишка удружења, након двогодишњег заједничког рада, формираће Савез чији циљ ће бити неговање обичаја, традиције и културе и стварање јачих веза између завичаја и новог места пребивалишта.

Министар Вулин на презентацији ксено колица за особе са инвалидитетом

Ксено колица се израђују индивидуално, према потребама конкретног корисника.
Колица производи фирма „Ottobock“ која се сматра лидером у производњи ове врсте помагала у свету, а право на њих могу остварити војни инвалиди са квадриплегијом, односно војни инвалиди код којих постоји одузетост сва четири екстремитета.

Државни секретар Ненад Иванишевић на отварању Миксалишта 2.0


Центар за прихват миграната у Београду − Миксалиште 2.0 у новом објекту представиће свој програм и планиране активности, као и програм Миксер фестивала 2016, који ће под слоганом ,,Осетљиво друштво“ од 8. до 12. јуна бити одржан у Савамали.

Обележавање 207. годишњице боја на Чегру


Венце ће положити представници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства одбране и Војске Србије, Министарства унутрашњих послова, града Ниша и општине Пантелеј, као и представници удружења грађана опредељених за очување достојанственог сећања на учеснике и жртве оружаних сукоба.

Министар Вулин у предузећу за професионалну рехабилитацију и запошљавање ОСИ у Лесковцу


Из Буџетског фонда за професионалну рехабилитацију и подстицање запошљавања особа са инвалидитетом у 2015. години предузећу је за различите намене исплаћено укупно 19.129.733,26 динара, а од почетка ове године 6.662.452,36 динара.