Aa

Aa

Јануар 2016

Министар Вулин у Прешеву са представницима „Mercy Corps-а“

У Прихватном центру почеће подела 1.600 Master Card платних картица, донација „Mercy Corps-а“, намењених мигрантима и нашим грађанима из категорије социјално угрожених.
Вредност картица биће 210 евра за породице и 70 евра за појединце. Укупна вредност донације је 270.000 евра, а дистрибуција ће за сада бити вршена у Привременом прихватном центру у Прешеву.

Министар Вулин у Дому за старе у Јајинцима


Систем лиценцирања организација социјалне заштите и стручних радника има за циљ унапређење и стандардизовање квалитета социјалне заштите у Србији. Лиценце додељује Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у складу са Правилником о лиценцирању организација социјалне заштите.

Међународни дан сећања на жртве Холокауста


Председник Републике Србије ће, уз пуне војне и државне почасти, положити венац и обратити се присутнима. У име Народне скупштине Републике Србије венац ће положити председница Народне скупштине Републике Србије, Маја Гојковић, а у име Владе Републике Србије министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин.

Министар Вулин у Школи за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић“


Школа за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић“ бави се образовањем и васпитањем слепих и слабовидих ученика. Школа обухвата програме од предшколског узраста, основног и средњег образовања, до једногодишње специјализације на V степену стручности. Тренутно има 150 ученика свих узраста са територије целе Србије.