Aa

Aa

Октобар 2019

Станић: За нас су сви људи једнаки

Сајам намењен "Једнаки" почиње сутра у оквиру Сајма књига и трајаће до 27. октобра, а циљ је информисање јавности о активностима Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на унапређењу квалитета живота свих категорија грађана, попут мајки, трудница, породиља, жртава породичног насиља, особа са инвалидитетом...

Ђорђевић на телевизији Пинк: Србија сваког дана иде корак напред

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, гостујући на телевизији Пинк у емисији „Ново Јутро“ говорио је о пројекту са компанијом „Vansi” који је део плана започете концесије на аеродрому Никола Тесла, о појачаним инспекцијским надзорима и начинима за спречавање „рада на црно“, али и о спречавању дискриминације на основу пола.

Сајам „Једнаки“ на Сајму књига за боље информисање јавности о раду министарства

Гостујући у јутарњем програму Хепи телевизије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић најавио је одржавање Сајма “Једнаки” у периоду од 23. до 27. октобра на Београдском сајму са циљем информисања јавности о активностима које предузима ресор којим руководи, а ради унапређења квалитета живота свих грађана.