Aa

Aa

Влада радила најбоље што се може

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Влада радила најбоље што се може

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Aлександар Вулин каже за РТС да фискална консолидација већ даје резултате и да ће грађани врло брзо осетити бољитак. Србији се не може дати више од овога што је дала ова Влада, напомиње Вулин.

Aлександар Вулин је, гостујући у Дневнику РТС-а, рекао да су се први резултати спроведених реформи очекивали тек за три године, али да се већ сада воде преговори са ММФ-ом како би се плате и пензије вратиле на претходни ниво.

"Свакако да се бољитак већ види, фискална консолидација је дала резултате и тек ће дати резултате и на свакодневни живот грађана", каже Вулин.

Министар Вулин, поводом годишњице рада Владе, каже да је задовољан запосленима у министарству које води, а да ће, ипак, председник Владе дати целокупну оцену.

Напомиње како не може боље од овог што је Влада урадила, да се Србији не можете дати више од овога и додаје како су многи одали признање нашој држави да је у економији урадила највише у региону.

"За годину дана ова влада је повратила достојанство нације, имали смо храбрости и могућности да говоримо највећим силама шта мислимо и да се водимо сопственим интресима. За годину дана и они који нас воле и који нас не воле рекли су: 'У економији сте урадили највише у читавом региону'", нагласио је Вулин.

Вулин поручује да ниједан грађанин неће остати без заштите државе, па тако ни млади, и наглашава да се активно ради на томе да се спречи "одлив мозгова" из Србије.