Aa

Aa

Ускоро потписивање Меморандума о сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Београду

Ускоро потписивање Меморандума о сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Београду

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са деканом Економског факултета Универзитета у Београду Браниславом Боричићем о потенцијалној сарадњи у коју ће бити укључени стручњаци из области економије, као и студенти овог факултета.

 

Министар Ђорђевић истакао је да ће потписивање Меморандума о сарадњи са Економским факултетом, омогућити још бољу сарадњу и да је оно на обострано задовољство.

 

„Министарство већ има остварену сарадњу са Факултетом политичких наука и Правним факултетом. Показало се да учествовање стручњака из појединих области у пројектима Министарства, као и могућност волонтирања за студенте, веома значајано за рад Министарства, али и за младе који имају прилику да се у току студија ближе упознају са пословима за које се школују“, рекао је Ђорђевић.

 

Декан Економског факултета Бранислав Боричић сложио се са значајем потписивања поменутог Меморандума истакавши да му је посебно задовољство да је баш факултет економских наука изабран да сарађује и размењује искуства са Министарством.

 

„Драго нам је што ће, пре свега, наши студенти имати прилику да примене своја стечена знања и у пракси. Верујемо да ће то многима од њих помоћи да своје школовање усмере на одређене области и тако пруже максимум у свом даљем раду“, рекао је Боричић.  

 

С обзиром да министар Ђорђевић, на Економском форуму на Копаонику, говори на тему која је планирана за његово предавање на Економском факултету, које је заказано за петак, 22. фебруара, на састанку је договорено да предавање буде у наредном периоду, после Форума.