Aa

Aa

Уручени новогодишњи пакетићи деци из Дома за децу и омладину ометену у развоју у Сремчици

Уручени новогодишњи пакетићи деци из Дома за децу и омладину ометену у развоју у Сремчици

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, уручио је у среду, 23. децембра 2015. године, деци из Дома за децу и омладину ометену у развоју „Сремчица“ у Сремчици, 300 новогодишњих пакетића, која су донирала предузећа за изградњу и одржавање гасовода и дистрибуцију гаса „БЕОГАС“ д.о.о и „ПЕТРОЛ“ д.о.о.


Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обезбедило је средства за прикључак дома за децу на гасну дистрибутивну мрежу, док су предузећа „БЕОГАС“ и „ПЕТРОЛ“, као друштвено одговорна предузећа, обезбедила тону нафте. Укупна вредност донације у гориву и пакетићима је 1.335.000,00 динара.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић приликом уручења новогодишњих пакетића захвалио се речима: „Свака помоћ нам је добродошла, а министарство ће наставити да пружа подршку унапређењу услова живота и рада у овој установи, како корисницима, тако и запосленима. Државни секретар је овом приликом честитао корисницима и запосленима у Дому за децу и омладину ометену у развоју „Сремчица“ на постигнутим резултатима.
Директор предузећа „БЕОГАС“ Жељко Бјелан је изразио задовољство због тога што компанија има могућност да усрећи малишане у овој установи и допринесе побољшању сјајне атмосфере у дому.
Директорка установе Милка Миловановић – Минић се захвалила ресорном министарству на препознавању потреба установе и напорима да достигне више стандарде у квалитету збрињавања корисника, а донаторима на континуираној подршци у процесу рехабилитације и интеграције корисника Дома за децу и омладину ометену у развоју „Сремчица“ у живот заједнице.