Aa

Aa

Унапређење сарадње СУБНОР-а и Министарства

Унапређење сарадње СУБНОР-а и Министарства

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са председником Савезом удружења бораца народноослободилачког рата Србије СУБНОР-а Душаном Чукићем о унапређењу сарадње и будућим плановима.

 

Министар Ђорђевић истакао је да СУБНОР, који постоји више од седам деценија, представља једно од најзначајнијих и најактивнијих удружења које својим радом и великим залагањем успевају да сачувају сећања на најбоље међу нама, а како каже, најбитније је што се активно залажу за унапређење положаја бораца и борачких права у нашем друштву.

 

„Брига о борцима, њиховим породицама, традицији је нешто чему министарство којим руководим посвећује посебну пажњу, подршка СУБНОР-а нам је драгоцена и захвални смо им што се посвећено баве овом темом“, рекао је Ђорђевић.

 

Председник СУБНОР-а Душан Чукић захвалио је министру Ђорђевићу на досадашњој изузетној сарадњи и пружању подршке у свим битним аспектима. Како је истакао, сигуран је да без узајамног разумевања и подршке не би била остварена ни одређена права бораца и породица погинулих.