Aa

Aa

Унапређење рада у области социјалне заштите приоритет рада Министарства

Унапређење рада у области социјалне заштите приоритет рада Министарства

Унапређење рада у области социјалне заштите приоритет рада Министарства

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић одржао је састанак са руководиоцима сектора Министарства у области социјалне заштите, како би разговарали о начинима за унапређење рада, анализи досадашњих резултата, будућим плановима и наставку пројеката који су у току.

 

Министар Ђорђевић истакао је да ресорно министарство, с обзиром да је у његовој надлежности брига о свим грађанима наше земље, од деце, младих, запослених, незапослених, инвалида, бораца и најстаријих грађана, a поготово брига о грађанима који припадају осетљивој категорији друштва, мора константно да ради на унапређењу рада како би грађани добијали само најбољу услугу, јер успех државе мери се задовољством њених грађана.

 

„Поред редовних активности у области социјалне заштите у овој години акценат рада биће на реорганизацији социјалне заштите, али и на реконструкцији установа социјалне заштите на територији целе Србије, који ће бити у потпуности прилагођени потребама корисника и запослених у овим установама. Грађани Србије заслужују најбоље услове живота и обавеза државе је да им то и обезбеди“, рекао је Ђорђевић и додао да ће додатна пажња бити усмерена и на праћење рада центара за социјални рад и постигнутих резултата.

 

Састанку су присуствовали државни секретар Ненад Нерић, в.д. помоћника министра Слађана Чабрић, посебни саветник Драган Вулевић, начелник одељења за управне и надзорне послове Вукота Влаховић, начелник одељења за инспекцијски надзор Биљана Зекавица, начелница Одсека за послове у области популационе политике и финансијске подршке породици Милена Антић, виши саветник Јована Вазура.