Aa

Aa

Све битне информације грађани ће добијати и преко Вајбера

Све битне информације грађани ће добијати и преко Вајбера

Све битне информације грађани ће добијати и преко Вајбера

Читај ми

Грађани Србије од сада на много лакши и бржи начин могу да се информишу о  свим актуелностима у вези са ванредим стањем у Републици Србији изазваним корона вирусом и преко „Viber Community” канала који је покренуло Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. 

 

Министар Зоран Ђорђевић истакао је да ресорно министарство жели да грађанима  пружи све информације у вези са тренутном ситуацијом и да их обавести о њиховим правима и обавезама у току ванредне ситуације.

 

„Веома је битно да наши грађани у сваком тренутку знају шта се дешава у њиховој земљи, јер се у оваквим ситуацијама, у којој је наша земља тренутно, стање мења из часа у час. Желимо да знају да држава све предузима ради њихове боље заштите, али да јој је циљ и да сваки човек води бригу о себи и својим најближима, јер једино на такав начин можемо допринети очувању свог здравља и здравља свих нас“, рекао је министар.

За приступ каналу потребно је да уђете на линк

 

https://invite.viber.com/?g2=AQAvhfvNJOa3VUtB6BHqdqQ%2FS4dU6dl5W7nYQUAl… 

 

који аутоматски води на Viber Community канал. Када се отвори прозор потребно је кликнути на JOIN како бисте приступили Viber Community каналу.