Aa

Aa

Посета филијали Националне службе за запошљавање у Врању

Посета филијали Националне службе за запошљавање у Врању

Посета филијали Националне службе за запошљавање у Врању

Читај ми

Приликом посете Врању, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је филијалу Националне службе за запошљавање, где је поручио да Србија тежи наставку пада незапослености и омогућавању још бољих услова рада за запослене.

 

„Пре три године смо кренули у реформу Националне службе за запошљавање, како би запосленима омогућили што боље услове рада, бржи долазак до посла за незапослене и квалитет услуге подигли на виши ниво. Поносан сам на то што је запосленост у Републици Србији  тренутно најнижа што показује успех Министарства на чијем сам челу и Владе Републике Србије. Наставићемо да тежимо ка томе да незапосленост још више пада, да плате и пензије расту и да наши грађани имају квалитетније услове за живот и рад“, поручио је Ђорђевић.

 

Према његовим речима Влада Републике Србије је препознала проблем који имају младе особе када је у питању долазак до посла. 

 

„Како бисмо омогућили младима да што лакше дођу до посла и да се наметну на тржишту рада покренули смо пројекат Моја прва плата. Наставићемо да активно радимо и сигуран сам да ћемо у будућности моћи да се похвалимо још бољим резултатима“, закључио је он.