Aa

Aa

Организацији Савеза инвалида рада Сремски Карловци нови рачунар

Организацији Савеза инвалида рада Сремски Карловци нови рачунар

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио je Организацију Савеза инвалида рада Сремски Карловци и том приликом им уручио нови рачунар, који је, како каже, само мали део онога што ресорно министарство има у плану за ово удружење.

 

Министар Ђорђевић рекао је да је један од приоритета Министарства унапређење услова живота особа са инвалидитетом и да је из буџета ове године за ово удружење издвојене дупло више средстава него раније. Како каже, сваке године залагаће се за то да се за ову намену издваја све више средстава за сва удружења у Србији.

 

„Потребно је да се услови рада овог удружења додатно унапреде у свим сегментима. Пре свега активно ћемо се залагати да се реновира целокупан простор и да се омогући да у њему буде све што је потребно како би услови у којима особе са инвалидитетом проводе своје време били још бољи“, рекао је министар.

 

Ђорђевић је похвалио рад општине Сремски Карловци која много улаже у побољшање услова рада удружења и истакао да тиме показују да су једна одговорна локална самоуправа и да као таква залужују подршку Министарства коју ће увек имати.