Најистакнутији у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања награђени за своја залагања

Најистакнутији у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања награђени за своја залагања

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и генерални секретар Удружења осигуравача Србије Душко Јовановић наградили су појединце у Министарству који су се истакли својим радом и доприносом у остваривању заједничких циљева.

 

Министар Ђорђевић захвалио се Удружењу осигуравача Србије на подршци и препознавању рада и квалитета запослених у Министарству, који су својим залагањем допринели остваривању бољих резултата, а тиме и побољшању услова живота грађана Републике Србије.

 

„Министарство ће наставити овакву праксу награђивања, јер желимо да свима онима који се истичу својим радом и трудом на неки начин покажемо захвалност. Овог пута издвојили смо 17 људи, а верујем да постоји још оних који заслужују да буду награђени. Чека нас још много посла, пројеката и доношења нових закона, а верујем да ћемо направити велики помак и да ћемо се похвалити постигнутим резултатима на крају године“, истакао је Ђорђевић.

 

Генерални секретар Удружења осигуравача Србије Душко Јовановић захвалио је државном врху, Влади Србије и Министарству што су успели да подигну животни стандард и реше одређене проблеме, посебно када је у питању привреда у Србији. Јовановић је нагласио да грађани морају да знају да осигурање није трошак, већ инвестиција која њима и њиховим породицама пружа безбрижнију будућност.