Aa

Aa

Министар Вулин се састао са новим сталним представником ММФ-а у Србији

Министар Вулин се састао са новим сталним представником ММФ-а у Србији

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас са новим сталним представником Међународног монетарног фонда у Србији, Себастијаном Сосом.


Министар Вулин је пожелео добродошлицу Себастијану Соси и нагласио да се нада да ће успешна сарадња Министарства и ММФ-а бити настављена у циљу спровођења и испуњавања обавеза предвиђених аранжманом са овом међународном финансијском институцијом.
Себастијан Соса ће на позицију сталног представника Међународног монетарног фонда у Београду ступити 1. августа ове године, након десет година рада у овој институцији, а дужност ће преузети од Дехенга Кима, који је такође присуствовао састанку.
Дехенг Ким се захвалио министру Вулину на веома успешној сарадњи коју је имао са овим министарством и посебно похвалио визију коју има Влада Србије и министар Вулин лично када је будућност Србије и њених грађана у питању.
И министар Вулин је захвалио Киму на доброј сарадњи, личном доприносу и подршци, и истакао да се приликом спровођења свих неопходних мера штедње предвиђених аранжманом са ММФ-ом увек водило рачуна о потребама обичног човека у Србији.
Нови стални представник ММФ-а у Србији је истакао да се нада да ће се сарадња одвијати на исти начин и у истом правцу као и до сада, и да ће у будућности бити постигнути добри резулатати у складу са постављеним циљевима.