Aa

Aa

Министар Селаковић честитао Божић по грегоријанском календару

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Р. Србије Никола Селаковић честитао је београдском надбискупу др Ладиславу Немету и свим грађанима Србије, који Божић обележавају по Грегоријанском календару, предстојеће божићне и новогодишње празнике, уз жељу да их проведу у добром здрављу, радости и миру. „Нека нас Бадњи дан и Божић подсете да је рођење Христово симбол хришћанства, и нека нас надахну да у овим временима великих изазова истрајемо у борби против греха и слабости. Да у сваком тренутку

Министар Селаковић честитао Божић по грегоријанском календару

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Р. Србије Никола Селаковић честитао је београдском надбискупу др Ладиславу Немету и свим грађанима Србије, који Божић обележавају по Грегоријанском календару, предстојеће божићне и новогодишње празнике, уз жељу да их проведу у добром здрављу, радости и миру.

 

„Нека нас Бадњи дан и Божић подсете да је рођење Христово симбол хришћанства, и нека нас надахну да у овим временима великих изазова истрајемо у борби против греха и слабости. Да у сваком тренутку живота остварујемо највише људске вредности и врлине мира, слоге и љубави. Срећан Божић!“, написао је министар Селаковић у честитки.