Aa

Aa

Министар Ђорђевић уручио кључеве стана добитнику трећег извлачења наградне игре „Узми рачун и победи 2018.“

Министар Ђорђевић уручио кључеве стана добитнику трећег извлачења наградне игре „Узми рачун и победи 2018.“

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић уручио је кључеве стана срећном добитнику трећег јавног извлачења наградне игре „Узми рачун и победи 2018. – први круг“ Имреу Барањију.

 

Министар Ђорђевић подсетио је да је Србија започела борбу против сиве економије још 2014. године, када је на челу владе био председник Србије Александар Вучић, али да је истим путем наставила и влада коју сада води председница Ана Брнабић.

 

"Влада Србије ће још активније и боље наставити да се бори против сиве економије и корист од тога имаће држава, али првенствено сви њени грађани које још једном позивам да наставе да учествују у овој наградној игри, јер следи други круг са већим наградним фондом", рекао је Ђорђевић.

 

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да свако може да буде учесник финансијске консолидације и стабилизације своје државе.

 

"Довољно је само да узмемо рачуне, да се сви заједно боримо против сиве економије, која директно утиче на то да имамо више или мање обданишта, школа, болница, домова здравља, боље путеве и слично. Од нас самих зависи хоћемо ли имати више пара у буџету и те паре користити за ону сврху коју грађани очекују да имају", објаснио је Вучевић.

 

Имре Барањи, сада власник двоипособног дуплекс стана од 116 квадрата у Новом Саду, рекао је да није гледао извлачење, али да су га сви звали да му саопште срећне вести путем телефона, као и да не може да опише срећу коју осећа као добитник ове изузетне награде.