Aa

Aa

Кисић првог дана школске године са ђацима специјалне ОШ „Антон Скала“

Кисић првог дана школске године са ђацима специјалне ОШ „Антон Скала“

Кисић првог дана школске године са ђацима специјалне ОШ „Антон Скала“

Читај ми

Поводом почетка нове школске године, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић посетила је ђаке у специјалној ОШ „Антон Скала“ на Савском венцу и пожелела им много лепих тренутака са својим учитељима и другарима. 

 

Ђаке су првог дана нове школске године поздравили и помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић и председник општине Савски венац Милош Видовић. 

 

„Срећна што сам данас са вама, да заједно обележимо почетак школске године који увек значи нову енергију и ентузијазам, а томе се сви радујемо. Сигурна сам да ће школа бити место у које ћете долазити са осмехом“, поручила је Кисић ђацима првацима.

 

Директорка специјалне ОШ „Антон Скала“ Наташа Селић Станковић пожелела је првацима срећан и успешан полазак у школу и захвалила министарки Кисић на посети и подршци, која је овој школи од великог значаја.  

 

Министарка Кисић, помоћница Барошевић и председник општине Видовић уручили су ђацима првацима ранчеве са школским прибором. 

 

ОШ "Антон Скала", која је основана 1964. године, бави се васпитањем и образовањем деце са лаком, умереном менталном ометеношћу и аутизмом, а прва је школа на Балкану која је 1978. године отворила одељење за образовање и васпитање деце са аутизмом.