Aa

Aa

Добитницима наградне игре „Узми рачун и победи 2018.“ уручени кључеви аутомобила

Добитницима наградне игре „Узми рачун и победи 2018.“ уручени кључеви аутомобила

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић на београдском Сајму аутомобила, свечано је уручио кључеве аутомобила "Фиат 500л" добитницима трећег циклуса наградне игре "Узми рачун и победи 2018".

 

Министар Ђорђевић честитао је срећним добитницима на наградама и истакао да је наградна игра премашила сва очекивања, као и да је до сада пристигло више од 5 милиона и 100 хиљада коверата, што доказује да су грађани свесни да Влада Србије, борбом против сиве економије ради добру ствар за државу, али пре свега за њене грађане.

 

"Влада Србије ће новац добијен од наплате пореза искористиити на најбољи начин. Као држава, такође радимо на транспарентности трошења средстава, јер желимо да грађани знају где иде сав новац и трудићемо се да борбом против сиве економије првенствено они осете бољи и квалитетнији живот", нагласио је министар и најавио да ће у новом циклусу наградне игре бити још више награда, а између осталог, да ће главна премија бити стан у комплексу "Београд на води".

 

Ђорђевић је још једном позвао грађане да учествују у наградној игри и шаљу рачуне и тиме помогну у изградњи боље и савременије Србије.

 

Наградна игра "Узми рачун и победи" део је едукативне кампање Владе Србије у оквиру борбе против сиве економије и за циљ има подизање свести грађана и привреде о важности поштовања прописа. У првом кругу у новом циклусу наградне игре биће додељено пет станова, 50 аутомобила и 80 робних ваучера.