Aa

Aa

Ђорђевић: Веома је важно да будемо хумани

Ђорђевић: Веома важно да будемо хумани

Ђорђевић: Веома је важно да будемо хумани

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић присуствовао је свечаности у Скупштини града Београда где су уручене плакете добитницима признања у акцији “Вечерњих новости“ - “Најплеменитији подвиг године“.

 

Традиционално 57. пут Србија се поклонила најхуманијима и најодважнијима међу нама, а министар је истакао да је ово веома важна акција која треба да нас опомене да чинимо добра дела.

 

„Веома је важно да будемо хумани и да помажемо једни другима. Држава брине о свим грађанима али не смемо заборавити ни улогу појединца у друштву, значај доброг дела и лепе речи. Ресор којим руководим се бави управо највећим изазовима у друштву, те знам колико је важно помоћи људима. Подржавам ову акцију “Вечерњих новости“ и желим им да још дуго одрже ову традицију“, рекао је Ђорђевић.

 

Поред министра Ђорђевића, догађају су присуствовали амфилохије Радовић, градоначелник Београда Зоран Радојичић, министар одбране Александар Вулин, начелник Војномедицинске академије у Београду др Мирослав Вукосављевић, посебни саветник министра Ана Ђокић и бројне званице.