Aa

Aa

Ђорђевић на колегијуму ПиО фонда о начинима за унапређење њиховог рада

Ђорђевић на колегијуму ПиО фонда о начинима за унапређење њиховог рада

Ђорђевић на колегијуму ПиО фонда о начинима за унапређење њиховог рада

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић ненајављено је посетио дирекцију Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање и том приликом присуствовао колегијуму, на којем су запослени изнели планове и имали прилике да са министром поделе проблеме са којима се суочавају у свом раду.

 

Министар Ђорђевић истакао је да је задовољан радом запослених у ПиО фонду и да увек могу да рачунају на подршку ресорног министарства, али да увек постоји простора за његово унапређење како би се остварили још бољи резултати, а самим тим и бољи услови живота за све наше грађане. 

 

На колегијуму министар Ђорђевић је информисан да су се Фонду ПИО у последње време јављали грађани која су позивала  извесна лица представљајући да зову у име Фонда ПИО, нудећи им услуге медицинских прегледа по повољним условима, неке производе по повољним ценама и сл. 

 

Како су истакли на колегијуму, јавност је званично обавештена да Фонд ПИО не спроводи било какве активности на овај начин, јер то није делатност нити пракса Фонда, те да то представља класичан пример злоупотребе. 

 

Министар је поводом овог случаја, наложио да се МУП обавести, али и апеловао на грађане да о оваквим позивима и сличним случајевима обавесте МУП.