Aa

Aa

Банка Поштанска штедионица укључује се у акцију Поносна картица – Цена минус за 3+

Банка Поштанска штедионица укључује се у акцију Поносна картица – Цена минус за 3+

Банка Поштанска штедионица укључује се у акцију Поносна картица – Цена минус за 3+

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић разговарао је са представницима Покрета за децу „Три плус“ из Чачка, који су представили пројекат „Поносна картица – Цена минус за 3+“ за помоћ породицама са троје и више деце и представницима банке Поштанска штедионица. Из ове финансијске институције су навели да ће се у овај пројекат укључити 2020. године и омогућити низ погодности за сваку од 120 хиљада породица са троје и више деце, колика је процена да их има у Србији.

 

Из Покрета за децу „3+“ наводе да ће уз помоћ „Поносне картице“ мајке са троје и више деце моћи да добију многе попусте на намернице, обућу, одећу и услуге у Србији, који ће им омогућити квалитетније и лакше родитељство.

 

Из Поштанске штедионице објашњавају да ће, уз подршку Министарства и лично залагање министра, бити прво државно предузеће које се укључује у једну овакву иницијативу.

 

Министар за рад, Зоран Ђорђевић је истакао да невладина организација „3+“ представља прави пример добре праксе када је у питању пружање подршке за пораст наталитета и изразио наду да ће примером друштвене одговорности коју је показала банка Поштанска штедионица поћи и друга државна предузећа. Министар је предложио да би требало размотрити могућност увођења картица 4+, 5+ и 6+ како би управо добијање ових картица уз веће бенефиције било подстицај побољшању демографије.

Поносна картица – Цена минус за 3+, удружења  намењена је породицама са троје и више деце и доноси попусте у бројним правним субјектима.