Aa

Aa

Бака Иванка прославила 100. рођендан

Бака Иванка прославила 100. рођендан

Бака Иванка прославила 100. рођендан

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је Дом Бежанијска коса у оквиру Геронтолошког центра Београд, поводом прославе 100. рођендана кориснице Иванке Поповић. 

 

„Срећан рођендан, желим Вам да живите још дуго, добро здравље и много лепих тренутака“,  честитао је Ђорђевић.

 

Министар је госпођи Поповић поклонио 101 ружу и најавио да ће се увек са задовољством одазвати позиву да дође у ову установу када су овако лепи поводи у питању.

 

„Желим вам свима да доживите 100. годину. У марту ће још један корисник обележити јубиларни рођендан, и то ће бити прилика да се поново окупимо“, рекао је министар. 

 

Иванка Поповић захвалила је министру на доласку и честиткама и рекла је да је овај дан за њу веома посебан.

 

„Ви сте учинили мој рођендан још лепшим, хвала Вам што сте увек са нама и што нам пружате подршку“, рекла је Поповић.

 

В.д. директора Дома, Срђан Димитријевић истакао је да је министар Ђорђевић велика подршка установи и корисницима и захвалио му је што је овим доласком још једном то потврдио.

 

„Наши корисници знају да на ресорно министарство и министра могу увек да рачунају. Ту смо да учинимо сваки њихов дан лепшим, да заједно славимо све важне датуме и да будемо једно уз друге“, рекао је Димитријевић.

 

Након честитки уследио је културно - уметнички програм и рођенданска торта.

 

Прослави рођендана присуствовали су в.д. помоћника министра Слађана Чабрић, посебни саветник министра Ана Ђокић и многобројни корисници и пријатељи слављенице.