Aa

Aa

Апсолутна подршка премијеру Вучићу

Апсолутна подршка премијеру Вучићу

Читај ми

Србија је захваљујући Вучићу политички најстабилнија земља на Балкану, бележи привредни раст, смањује дефицит, привлачи инвестиције, успешно се носи са мигрантском кризом.

 

Таква Србија добија отварање поглавља од ЕУ и у исто време има најбоље односе са Руском Федерацијом и Народном Републиком Кином. Никада се у новијој историји Европе није десило да Бундестаг као гарант и пример успешне политике наведе име човека у чију политику верује и кога сматра пресудним за успех Србије. Зато медијском хајком такву Србију и таквог Вучића треба што пре дестабилизовати и срушити. Отуда и најновији напад долази само неколико дана пре него што ће у Београд доћи највиши представници земаља чланица ОЕБС-а. Само неколико дана пре него што ће се председник Владе Србије састати са најважнијим државницима света медији и јавност треба да расправљају о беспризорним оптужбама, уместо да покажу нашу Србију у најбољем светлу. И опет се понавља сценарио да онај ко напада и оптужује неће да доказује своје тврдње, а онај ко је нападнут одлази у полицију и објашњава бесмислице и лажи.

Наставак и појачавање медијске хајке на Александра Вучића има за циљ дестабилизацију Србије и њено увођење у спиралу политичких сукоба и слабих влада у којима о судбини Србије одлучују не они које су грађани на демократским изборима бирали, већ они који могу да покрећу афере и нападе, а никада не морају да их доказују. И као министар, и као председник ПС, и као грађанин Србије пружам апсолутну подршку премијеру у његовој борби да Србија буде боља и праведнија.


Александар Вулин,
министар за рад, запошљавање,
борачка и социјална питања