У Палати Србија Округли сто о борби против трговине људима, илегалним миграцијама и спречавању и сузбијању насиља над женама

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

У Палати Србија Округли сто о борби против трговине људима, илегалним миграцијама и спречавању и сузбијању насиља над женама

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, учествоваће у уторак, 31. јануара 2017. године, у 10:00 часова, у Палати Србија, сала 129, Источни улаз (Булевар Михаjла Пупина, бр. 2), на Округлом столу о борби против трговине људима, о илегалним миграцијама и спречавању и сузбијању насиља над женама у породици и партнерским односима.


На скупу ће бити речи о предлозима регионалних политика за илегалне миграције, о борби против трговине људима, као и о препорукама за будуће националне стратегије за спречавање и сузбијање насиља над женама у породици и партнерским односима и стратегије за спречавање трговине људима.
Скуп организује Ромски центар за демократију, који спроводи регионални пројекат ,,Транснационална коалиција организација цивилног друштва у Југоисточној Европи за заштиту жена и деце од трговине људима и родно заснованог насиља − СТОП“.