Министар Вулин на првој седници Координационог тела за усмеравање активности на сузбијању сиве економије

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Министар Вулин на првој седници Координационог тела за усмеравање активности на сузбијању сиве економије

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, говориће у петак, 28. октобра 2016. године, у 11:00 сати, у Палати Србија, сала Београд, Источни улаз (Булевар Михајла Пупина, бр 2), на Првој отвореној седници Координационог тела за усмеравање активности на сузбијању сиве економије Владе Републике Србије.


На седници, коју организују Министарство финансија и Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој (НАЛЕД), разговараће се о спровођењу приоритетних мера из Националног програма за сузбијање сиве економије, које ће допринети фер, транспарентним и подстицајним условима за пословање и запошљавање у Србији. Тема састанка биће и активности на припреми наградне игре с фискалним рачунима и едукативне кампање коју ће Влада Србије организовати током 2017. у оквиру Године борбе против сиве економије.
Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка скупа, а изјаве за медије планиране су након завршетка седнице када ће министри представити закључке са скупа.
Акредитације за медије треба послати најкасније до четвртка, 27. октобра, до 14 часова, на адресу press@mfin.gov.rs. Акредитације треба да садрже податке свих чланова екипе – име и презиме, број личне карте и занимање.