Државни секретар Ненад Иванишевић отвара радионицу „У сусрет Програму реформи политике запошљавања и социјалне политике (ESRP*)“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања - слика вести

Државни секретар Ненад Иванишевић отвара радионицу „У сусрет Програму реформи политике запошљавања и социјалне политике (ESRP*)“

Читај ми

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, отвориће у среду, 24. фебруара 2016. године, у 09:00 часова, у хотелу „Queens Astoria“ (Милована Миловановића, бр. 1), TAIEX радионицу: Међусекторско управљање у циљу делотворних политика запошљавања и социјалне политике, под називом „У сусрет Програму реформи политике запошљавања и социјалне политике (ESRP*)“.

TAIEX је посебно Одељење у оквиру Генералног директората за проширење Европске комисије које пружа подршку партнерским земљама у погледу приближавања и спровођења законодавства ЕУ. Радионица је организована у сарадњи са Владом Републике Србије, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Владиним Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва.
Циљ скупа је размена примера добре праксе и информисање на тему међусекторског управљања и координације јавних политика запошљавања и социјалне политике на регионалном и међународном нивоу.