Aa

Aa

Август 2020

Обележавање 215. годишњице од оснивања Правитељствујушчег совјета српског

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања државних и војних почасти код споменика кнезу Сими Марковићу, у Великом Борку, 27.08.2020. године у 10 часова поводом обележеавања 215. годишњице оснивања Правитељствујушчег совјета српског. 

Посета Геронтолошком центру – Дому Бежанијска коса

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, у понедељак 24. августа 2020 године, у 14 часова посетиће Геронтолошки центар  - Дом Бежанијска коса (Марије Бурсаћ 49) поводом нове одлуке Кризног штаба за спречавање заразне болести Covid-19 Владе Републике Србије којом се од 22.

Најава догађаја

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и државна секретарка  др Стана Божовић, 20. августа 2020.

Oбележавање 106. годишњице од Церске битке

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће државну церемонију 19. августа 2020. године у 10 часова у оквиру  спомен-комплекса „Церска битка“ у месту Текериш код Лознице поводом обележавања 106. годишњице од Церске битке. Церемонија подразумева полагање венаца и одавање почасти и протоколарна обраћања. 

Oбележавање 215. годишњице од боја на Иванковцу

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију 18. августа 2020. године у 10 часова којом ће бити обележена  215. годишњица боја на Иванковцу. 

 

Обележавање 79. годишњице од злочина на Теразијама

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 17. августа 2020. године у 10 часова на београдском тргу Теразије код Споменика обешеним родољубима којом ће бити обележена 79.

Обележавање 99. годишњице од смрти краља Петра Првог Ослободиоца

Државни секретар Министарства за  рад, запошљавање, борачка и социјална питања  Зоран Антић предводиће државну церемонију обележавања 99. годишњице од смрти краља Петра Првог Ослободиоца која ће се одржати 16. августа 2020. године у 11.00 часова, у цркви светог Ђорђа на Опленцу код Тополе. 

 

Oбележавање 214. годишњице од Боја на Мишару

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић  предводиће државну церемонију обележавања  214. годишњице од Боја на Мишару код Шапца, која ће се одржати 13. августа 2020. године у 10 часова. Церемонија ће бити одржана код споменика Карађорђу и Мишарским јунацима у месту Мишар код Шапца. 

Онлајн Међународна конференција “Улога кризног менаџмента у доба пандемије -Међусекторска солидарност и сарадња“

Онлајн Међународна конференција “Улога кризног менаџмента у доба пандемије -Међусекторска солидарност и сарадња“ одржаће се у уторак 11. августа 2020. године сапочетком у 17:00 часова.