Aa

Aa

Новембар 2018

Министарство наставља активно да ради на унапређењу положаја особа са инвалидитетом

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић и в.д. помоћника министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић присуствовали су на 32.

Oбележeна 77. годишњица од битке на Кадињачи

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводио је државну церемонију поводом обележавања 77. годишњице од битке на Кадињачи која је одржана 29. новембра 2018. године, у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица.  

 

Oбележавање 77. годишњице од битке на Кадињачи

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводиће државну церемонију поводом обележавања 77. годишњице од битке на Кадињачи, 29. новембра 2018. године, са почетком у 11 часова, у оквиру Спомен-комплекса „Кадињача“ код Ужица.  

 

„16 дана активизма против родно заснованог насиља“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, поводом светске кампање „16 дана активизма против родно заснованог насиља“ 25. новембра 2018. године у 15 часова, организује изложбу слика реномираних савремених сликара у Комбанк дворани (Дечанска 14, улаз са Трга Николе Пашића).

Приступање глобалном партнерству за окончање насиља над децом

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, потписаће Документ о приступању глобалном партнерству за окончање насиља над децом, поводом Међународног дана детета, у понедељак,  19. новембра 2018. године, у 14 часова, у Палати Србија, Браон салон (Булевар Михајла Пупина 2).

 

Обележен Дан примирја У Првом светском рату 11. новембар 2018. године

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић положио је венце и одао почаст савезницима у Првом светском рату на савезничким војничким гробљима у Београду поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату.

 

Обележена 100. годишњица Дана примирја у Првом светском рату на српском војничком гробљу у Битољу

Вршилац дужност помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Милошевић предводио је државну церемонију поводом обележавања 100. годишњице Дана примирја у Првом светском рату на српском војничком гробљу у граду Битољу у Републици Македонији.

 

ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ 11. новембар 2018. године

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић положиће венце и одати почаст на савeзничким војничким гробљима из Првог светског рата поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату.

 

ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ 11. новембар 2018. године

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић предводиће у име Владе Републике Србије уз пуне војне и државне почасти централну државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 11. новембра 2018. године у 11 часова код спомен-костурнице бранилаца Београда у Првом светском рату (комплекс Новог гробља у Београду).

Обележавање 100. годишњице Дана примирја у Првом светском рату на српском војничком гробљу у Битољу у Републици Македонији

Поводом обележавања 100. годишњице Дана примирја у Првом светском рату 11. новембра 2018. године у 10 часова на српском војничком гробљу у граду Битољу у Републици Македонији биће одржана церемонија полагања венаца коју ће предводити в.д. помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Милошевић.