Aa

Aa

Октобар 2021

Седница Социјално – економског савета

Конференција за медије, поводом 107. редовне седнице Социјално – економског савета одржаће се у петак, 29. октобра у 11:45 часова у Палати Србија - Браон салон (Булевар Михајла Пупина 2, Нови Београд).

Обележавање годишњице страдања цивила и војника у логору Велики Међер у Словачкој Републици

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, 26. и 27. октобра 2021. године од 11.00 часова, предводиће церемоније полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања годишњице страдања цивила и војника у Логору Велики Међер у Словачкој Републици. 

 

Министарка Кисић Тепавчевић на отварању нове зграде Центра за социјални рад у Чачку

 

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић присуствоваће сутра, 25. октобра 2021. године у 10 часова, у Чачку отварању нове зграде Центра за социјални рад (Пиварска 1).

 

Oбележавањe 77. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату

Поводом обележавања 77. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић предводиће сутра, 20. октобра 2021. године у 10 часова, у оквиру Спомен-комплекса гробља ослободилаца Београда у Другом светском рату, државну церемонију полагања венаца и одавања почасти.

Oбележавање 109. годишњице Кумановске битке

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор, у име Владе Републике Србије и Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије Владе Републике Србије, предводиће у петак, 22. октобра 2021.

Европска недеља безбедности и здравља на раду

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић у уторак - 19. октобар 2021. године у 11 часова отвориће конференцију поводом Европске недеље безбедности и здравља на раду, у Београду - Палата Србија - сала Београд (Булевар Михајла Пупина бр.2).

 

Сећање на српске и француске војнике и официре страдале у Србији у Првом светском рату у Зајечару

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор положиће сутра, 19. октобра 2021. године, венце и одати почаст палим француским и мароканским војницима и официрима у Првом светском рату као и Тимочанима палим у Балканским и Првом светском рату у Зајечару.

 

Кисић Тепавчевић додељује уговоре послодавцима и незапосленим лицима

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић  присуствоваће у петак, 15. октобра 2021. године, са почетком у 11 часова (Национална служба за запошљавање,  Филијала за град Београд,  Гундулићев венац 23-25, велика сала) додели уговора послодавцима и незапосленим лицима који су у току 2021.

Обележавање 106. годишњице од страдања српских интернираца у логору у Арадској тврђави у Румунији

Арад, Темишвар, Румунија – државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће 16. октобра 2021. године од 10.00 часова (по источноевропском времену) комеморативну свечаност у оквиру Арадске тврђаве у граду Араду.

Комеморативно окупљање у оквиру Спомен-комплекса „Чачалица“ у Пожаревцу поводом обележавања српско-руских комеморативних свечаности

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Миодраг Капор предводиће државну церемонију 15. октобра 2021. године  од 12.00 часова у оквиру Спомен-комплекса „Чачалица“ у Пожаревцу посвећену одавању почасти борцима и цивилима страдалим у Другом светском рату.