Aa

Aa

Октобар 2020

Oбележавање 108. годишњице од Кумановске битке

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, у име Владе Републике Србије и Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије Владе Републике Србије, предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти код Споменика „Победе Српске Војске“ на брду Зебрњак код Кумановa у Републици Северној Македонији, 24.

Форум „Ковид 19 - безбедност и здравље на радном месту у време пандемије“

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организује форум „Ковид 19 - безбедност и здравље на радном месту у време пандемије“ поводом обележавања Европске недеље безбедности и здравља на раду, дана 23. октобра 2020.

Обележавање 76. годишњице од ослобођења Београда у Другом светском рату

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће 20. октобра 2020. године у 11.00 часова државну церемонију поводом обележавања 76. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату уз државне и војне почасти. 

 

Уручење путничког моторног возила општини Чока

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђођевић у понедељак, 19. октобра у 12 часова, у Заводу за социјалну заштиту (Теразије 34) присуствоваће уручењу путничког моторног возила општини Чока.

 

Сећање на француске војнике и официре страдале у Србији у Првом светском рату

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, у име Владе Републике Србије и Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије, положиће венце и одати почаст палим француским и мароканским војницима и официрима у Првом светском рату као и Тимочанима палим у Балканским и Првом светском рату у Зајечару. 

Најава догађаја

Поводом обележавања 15 година постојања Дечије линије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетиће данас, 15.октобра 2020. године у 14 часова просторије кол центра, које се налазе на 12. спрату Београђанке.

 

Комеморативно окупљање у оквиру Спомен-комплекса „Чачалица“ у Пожаревцу поводом обележавања српско-руских комеморативних свечаности

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић  предводиће државну церемонију, 16. октобра 2020. године  од 09.00 часова, у оквиру Спомен-комплекса „Чачалица“ у Пожаревцу посвећену одавању почасти борцима и цивилима страдалим у Другом светском рату.

 

Обележавање Дана сећања на страдање цивила у Драгинцу код Лознице

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, у име Владе Републике Србије, предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 14. октобра 2020. године у 11 часова у месту Драгинац код Лознице посвећену очувању достојанственог сећања на 2.950 цивила брутално ликвидираних 14. октобра 1941.

Oбележавање 86. годишњице од смрти краља Александра Првог Карађорђевића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће државну церемонију поводом обележавања 86. годишњице од смрти краља Александра Првог Kарађорђевића.  Церемонија ће бити одржана 9. октобра 2020. године у 11.30 часова у Цркви Светог Ђорђа на Опленцу код Тополе.

 

Потписивање Уговора о донацији са компанијом „Концери Бамби“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и генерални директор компаније „Концери Бамби“ Драган Стајковић у среду, 07. октобра, 2020. године потписаће Уговор о донацији након чега ће у Палати Србија у холу на 4. спрату, (Булевар Михајла Пупина 2) у 11:30 часова бити одржана конференција за медије.