Септембар 2020

Најава догађаја

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања одржаће састанак са представницима удружења бораца и ветерана, инвалида рата и цивилних инвалида рата и породица погинулих, у петак, 02. октобра 2020.

Обележавање Међународног дана старијих особа

Конференција поводом обележавања Међународног дана старијих особа, на којој ће се обратити министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, одржаће се у четвртак, 01. октобра 2020. године, у 10 часова, у Палати Србија – Браон салон (Булевар Михајла Пупина 2).

 

Обележавање 29. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 29. годишњице од смрти народног хероја Милана Тепића, 29. септембра 2020. године у 11 часова код споменика народног хероја Милана Тепића у истоименој улици у Београду.

Обележавање 102. годишњице пробоја Солунског фронта

Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић предводиће делегацију Владе Републике Србије на церемонији полагања венаца и одавања почасти 27. септембра 2020. године од 11 часова код савезничког меморијала на Поликастру, а поводом обележавања 102. годишњице пробоја Солунског фронта у организацији Општине Поликастро. 

Обележавање 104. годишњице од битке на Кајмакчалану

Поводом обележавања 104. годишњице од Битке на Кајмакчалану, државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Нерић, и в.д. генералног конзула Републике Србије у Солуну Драгана Глишић предводиће државну церемонију у месту Егзоплатанос код Споменика српским војницима, у области Аридеа.

 

Kонференцијa „Права посебно осетљивих група деце у правосудном систему Републике Србије“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић учествоваће у отварању Kонференције Права посебно осетљивих група деце у правосудном систему Републике Србије, која ће бити одржана у петак, 25.

Обележавањe 160. годишњице од смрти кнеза Милоша Великог

Помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Милошевић предводиће церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања 160. годишњице од смрти кнеза Милоша Великог 26. септембра 2020. године у 12 часова у Саборној цркви у Београду.

 

Најава догађаја

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организује доделу националних признања из области безбедности и здравља на раду за 2019. годину ради унапређења безбедности и здравља на раду, дана 25. септембра 2020. године са почетком у 11:30 часова на адреси Драгослава Јовановића број 2, Стари Двор Београд.

Oбележавање 104. годишњице од повлачења Српске војске на oстрво Крф и страдања на острву Видо

Поводом обележавања 104. годишњице искрцавања Српске војске на острво Крф и страдања на острву Видо, у име Владе Републике Србије и Одбора за неговање традиција ослободилачких ратова Србије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић предводиће  државну церемонју код Маузолеја на острву Видо 24. септембра 2020.