Aa

Aa

Децембар 2014

Министар Вулин на предновогодишњој журки у Дому за децу и омладину „Моша Пијаде“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у понедељак, 29. децембра, у 19:30 часова, традиционалној предновогодишњој журки коју организују деца из Дома за децу и омладину „Моша Пијаде“ (Устаничка улица, бр. 19).

Министар Вулин отвара Сензорну собу у Суботици


Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је, у оквиру Сталног отвореног конкурса, са 500.000 динара подржало пројекат опремања Сензорне собе у којој се, на простору од 40 метара квадратних, налази разноврсна опрема за вежбање и играње која ће особама са поремећајем сензорне интеграције помоћи да истраже и развију своје вештине.

Министар Вулин отвара семинар Републичке агенције за мирно решавање радних спорова


На семинару ће, поред осталог, бити представљена Агенција и њена искуства из угла миритеља и арбитара, евалуација рада Агенције, као и актуелна питања у решавању индивидуалних и колективних радних спорова.

Додела награда из области социјалне заштите „Човек године”


Манифестација се одржава поводом уручења награда из области социјалне заштите „Човек године“ које је Минстарство за рад установило ове године. Награде се додељују у пет категорија, и то посебно појединцу професионалцу-стручњаку запосленом у:
- Центру за социјални рад или Центру за породични смештај и усвојење;

Министар Вулин oтвара конференцију „Економист: Свет у 2015”


У раду конференције, поред осталих, учествоваће шеф Делегације ЕУ у Србији, Мајкл Девенпорт, амбасадор САД, Мајкл Кирби, амбасадор Русије, Александар Чепурин, амбасадор Немачке, Хајнц Вилхелм, амбасадорка Француске, Кристин Моро, амбасадор Израела, Јоси Авни-Леви.

Министар Вулин обилази Мајданпек


Током посете Мајданпеку министар Вулин ће обићи и Јелену Стојановић, мајку девојчице која се родила у тренутку када је Мајданпек остао без струје и грејања. Изјава министра Вулина планирана је након ове посете.