Aa

Aa

Октобар 2014

На штанду Министарства за рад на Сајму књига сутра промоција књиге "Српска црква у Великом рату"и трибина"Принцип у српској књижевности"

На штанду Министарства за рад у 14:00 часова одржаће се трибина „Принцип у српској књижевности“. Учесници трибине су Министар Вулин и наши познати књижевници Мирослав Тохољ, Рајко Петров Ного, Благоје Баковић, Вуле Журић, Милан Ненадић и Ђорђо Сладоје. Специјални гост је др Неле Карајлић.

Потписивање првог Протокола о сарадњи o раднoj активацији корисника новчане социјалне помоћи у Суботици

Протокол о сарадњи потписаће градоначелник Суботице, Јене Маглаи, директорка Центра за социјални рад у Суботици, Дијана Прћић и директор ЈКП „Чистоћа и зеленило“ из Суботице, Слободан Милошев.

Радионица „Мобилност радне снаге“

Циљ радионице је упознавање представника релевантних друштвених структура Републике Србије са налазима Извештаја о мобилности радне снаге у југоисточној Европи, у коме је дат пресек тренутног стања, односно дате су одређене препоруке у циљу унапређења постојећег законодавног оквира, као и са налазима Регионалног извештаја о правном и регулаторном оквиру за мобилнос

Министар Вулин отвара штанд Министарства за рад на 59. Међународном сајму књига у Београду

Министарство ће, од 26. октобра до 2. новембра 2014. године, на 59. Међународном сајму књига представити своје активности подељене у четири целине: Ослободилачки ратови Србије - Велики рат, 100 година после; Социјална политика и социјална заштита; Родна равноправност; Рад и запошљавање.

Министар Вулин отвара Конференцију „Управљање стресом на раду“

У оквиру кампање широм Европе организују се конференције, радионице, панел дискусије а њихов циљ је упознавање стручњака из области безбедности и здравља на раду са начином и алатима за превазилажењем стреса на радном месту.