Aa

Aa

Затворена манифестација „Сунчана јесен живота“ у Новом Саду

Затворена манифестација „Сунчана јесен живота“ у Новом Саду

Затворена манифестација „Сунчана јесен живота“ у Новом Саду

Читај ми

У Геронтолошком центру „Нови Сад“, одржана je 44. по реду завршна манифестација, “Сунчана јесен живота“, под покровитељством Градске управе за социјалну и дечију заштиту, града Новог Сада. Свечаности су присуствовале помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Сектору за особе са инвалидитетом Биљана Барошевић и в.д. помоћника министра у Сектору за социјалну заштиту, др Марина Видојевић.


Помоћник министра Барошевић је том приликом уручила више значајних награда и признања најстаријим грађанима, корисницима спортских клубова Геронтолошког центра. 
Реч је, иначе, о дисциплинама у областима брзог ходања, шаха, пикада и домина у којима су најбољи награђени пехарима, док су осталима уручена признања.


Оваквим манифестацијама, у складу са политиком председника Вучића, још једном се потврђује значај програма Србија без баријера. 

 

Бригом за најстарије грађане  показује се континуитет у активностима које су афирмативне и подстичуће за њихов свакодневни живот. На тај начин заједно стварамо Србију без баријера!