Aa

Aa

Услуге у свим центрима да се изједначе

Услуге у свим центрима да се изједначе

Читај ми

ЛЕПОСАВИЋ - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин уручио је данас Центру за социјални рад у Лепосавићу кључеве за ново возило за које је опредељено 1,5 милиона динара, поручујући да је циљ тог Министарства да се квалитет услуга у свим таквим центрима у потпуности изједначи.

Министар Вулин је новинарима у Лепосавићу рекао да без обзира на ком делу наше територије се налазе центри за социјални рад и нека од институција нашег система они морају бити подједнако опремљени, људи подједнако обучени и да сви корисници имају услугу истог квалитета.

"Да ли је то Лепосавић или Лесковац, Влада Србије ће се понашати на исти начин. Управо зато је и овај наставак улагања и инвестирања у квалитет живота, рада и корисника у Центру за социјални рад у Лепосавићу", рекао је Вулин.

Министар најављује да ће ова година бити година у којој ће Министарство уложити велике напоре да се квалитет услуга у свим центрима у потпуности изједначи, да сви корисници имају исте потребе, жеље и наде на које се мора одговарати у потпуности на исти начин.

Министарство је за опремање Центра у Лепосавићу у 2104. и 2015. години издвојило још 1,4 милиона динара, а ново возило ће допринети бољем пружању услуга Центра за социјални рад.